Marina de Wit is al sinds 1998 de trotse eigenaar van Page Design. 

Ze studeerde in 2000 af als Multimedia Engineer bij het 
College of Multimedia in Amsterdam.

Begonnen met handmatig coderen van html pagina's in 1998 om een paar jaar later over te gaan naar  Mambo. Wat nu Joomla! Content Mangement Systeem is. Sinds een aantal jaren maken we voornamelijk websites in CMS Joomla en Wordpress. 

Sinds 2017 is Page Design in Alkmaar, Noord-Holland gevestigd.

Het team van Webteam4U

Gebruiksvriendelijk en goed vindbaar

Page Design zorgt dat uw website er goed uit ziet.
Tenslotte moet de uitstraling en het uiterlijk van uw website passen bij uw bedrijf. Daarnaast moet uw website gebruiksvriendelijk zijn en goed gevonden worden door de zoekmachines. Deze aspecten nemen we mee in het ontwerp en de bouw.

Partners

Page Design werkt nauw samen met Lisette Giesen van Yweb design en Wim Strik van WSonline webdesign. We werken samen als team onder de naam Webteam4U.
Onze partner, BJIT helpt ondernemers en particulieren bij het gebruik van ICT middelen en het op orde krijgen van de automatisering.

 • Marina werkt snel en is precies. Aanpassingen worden altijd snel gedaan. Wij hebben twee websites laten maken BenZ.nl en Xyronpro.nl. Page Design werkt volgens de laatste inzichten en geeft goed advies over indelingen en woordkeuze met name om de vindbaarheid in o.a. Google te verbeteren.
  Ik ben zeer tevreden en zal een volgende website of webshop weer door Page Design laten maken.
 • Wij hebben onze website laten maken door Marina de Wit. Ze heeft dat met veel zorg en een luisterend oor voor onze wensen gedaan. Ze heeft ons regelmatig laten weten hoe de voortgang was en gevraagd naar onze inbreng zoals afgesproken. Ze heeft veel geduld en een goed oog voor professionaliteit. Wij zijn trots op onze website Horsterhuis en dat is te danken aan de inzet van Marina en haar bedrijf Page Design. Ik zou zo weer bij haar aankloppen voor een nieuw project.
 • Page Design snapt wat mijn wensen zijn!
  Er wordt met je meegedacht en bij problemen staan ze direct voor je klaar.
  Een aangenaam bedrijf om mee samen te werken.
 • Page Design is een pragmatisch bureau dat met prima kennis van zaken voor een hele redelijke prijs een goede website bouwt.
  Er wordt niet alleen technisch maar ook voor wat betreft vormgeving goed meegedacht.
 • Als één van de eerste klanten, kan ik zeggen dat het een goed,
  betrouwbaar bedrijf is, en zeker als je voor prijs-kwaliteit verhouding gaat.
 • Page Design in de persoon van Marina de Wit is een bedrijf wat nu eindelijk eens duidelijk is m.b.t. de mogelijkheden,
  en wat de kosten zijn, verder is de persoonlijke begeleiding perfect.
  Marina is een bekwaam webdesigner met uitgebreide kennis van alle moderne technieken en klantgerichte vormgeving en design.

Page Design

Bergerweg 16A
1018 AD Alkmaar

Tel: 06 2260 6851
Email:

COPYRIGHT © PAGE DESIGN | SITEMAP | PRIVACY BELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN

Hi! Heb je een vraag chat dan met mij op WhatsApp of stuur een email naar

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page