Een SSL Certicaat wordt steeds belangrijker voor uw website. Het is zelfs zo dat Google Chrome website zonder SSL certificaten als onveilig gaat markeren!

Beveilig uw website inhoud met een certificaat.
Bescherm onder andere de persoonsgegevens van uw bezoekers.
Met een certificaat verhoogt u de betrouwbaarheid van uw website.
Krijg meer bezoekers naar uw website via de zoekresultaten van Google.

De voordelen van SSL

  • De datastroom tussen de website en de bezoeker is goed beschermd en kan niet gelezen worden door derden;
  • Geen browserwaarschuwingen meer bij klanten i.v.m. niet vertrouwd certificaat;
  • Beveiliging zichtbaar voor klanten door groene adresbalk (alleen bij EV-certificaat), de ‘s’ achter http, het slotje in de browser en het logo van het certificaat;
  • Creëert vertrouwen bij klanten: de website is betrouwbaar en de gegevens van de bezoeker worden beschermd;
  • Vertrouwen resulteert in meer verkeer en transacties op de website. Onderzoeken hebben aangetoond dat de aanschaf van een SSL- certificaat kan leiden tot 5% of meer omzetverhoging. Een SSL-certificaat kan dus ook worden ingezet als marketinginstrument, want meer websitebezoekers zorgt voor meer transacties en klanten die terugkeren. Dit resulteert in een sterkere merknaam en maakt de investering dus zeker de moeite waard!

Vanaf januari 2017 heeft Google Chrome een nieuwe versie van de browser uitbrengen. Versie 56 heeft een feature die voor veel websites en webshops van belang gaat zijn. De browser gaat websites die betalingsgegevens of wachtwoorden verzenden, maar die géén SSL-certificaat hebben, als onveilig markeren. Uiteindelijk zal Chrome álle websites zonder SSL als onveilig weergeven. En is dus van belang dat u een SSL certificaat aanvraag.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en een overzicht van de kosten en mogelijkheden. We zijn u graag van dienst.

COPYRIGHT © PAGE DESIGN | SITEMAP | PRIVACY BELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN

Hi! Heb je een vraag chat dan met mij op WhatsApp of stuur een email naar

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page